דירה במודיעין

עיצוב דירה בת חמישה חדרים במודיעין עבור משפחה שעברה ממרחבים במושב סמוך לעיר.

 

בשלב התכנון הוחלט להוריד כמעט את כל הקירות הפנימיים ולתכנן מחדש דירה בהתאמה לצרכיי הגרים בה.

שיפוץ הדירה כלל החלפת חלונות אלומיניום, ריצוף, אינסטלציה, סניטריה, מיזוג, נגרות ועד לשלב הריהוט והסטיילינג.


הדירה שטופת אור וכיווני אויר רבים ועל כן נבחרה סקלת צבעים רכה בגווני חול, טורקיז ולבן, שמתאימה לאווריריות ולקונספט הכללי שנבחר.

 

בעלת הדירה ביקשה מטבח גדול מספיק שישלב אחסון בשרי וחלבי בנפרד.

עיצוב מטבח כלב ליבו של הבית דרש התייחסות רבה בחלוקה חכמה ונעשה באמצעות בחירה של משטחים שונים בהגדרת השוני וההבדל. 

נבחרו אבן קיסר ועץ אלון גושני.
אי ענק 2.70 מטרים הוצב במרכז המטבח וממלא ארבע פונקציות: משטח עבודה, איזור בישול, ישיבה קצרה וחזית דקורטיבית שמקבלת את פני הנכנסים לדירה.

 

הלקוחה ביקשה גם להצניע את איזור הכניסה לדירה, שהייתה פתוחה לגמרי לסלון.
קיר גבס חדש תוכנן להפריד ולתחום את האזור שבין הכניסה לסלון ויהמלא שתי פונקציות: מצד הכניסה, יונח כנגדו רהיט מגירות עם מראה ומעברו השני, מהסלון תיתלה עליו הטלויזיה.

קיר קיים בסמוך לטלויזיה משמש לצורך אחסון נוסף של אוסף היינות שלהם -  בויטרינה מעוצבת שיוצרה והותאמה בנגרות מיוחדת ובלעדית.

 

צמצמנו מבואה רחבה במסדרון, בכניסה לחדרים כדי לאפשר הרחבה של אזור האמבטיה הכללית - מהלך שאפשר סגירת ארון 5 דלתות לאחסון נוסף.

מול הארון סופח שטח בעומק 25 ס"מ על חשבון החדר הסמוך ליצירת ספריה שתפאר את אוסף הספרים של המשפחה.

 

בשלב ההום סטיילינג נבחרו והוצגו חפצי נוי בפינות שונות בדירה.

1/20