דירת פנטהאוז בבאר שבע

הדירה ממוקמת בשכונה החדשה של העיר, שכונת רמות.

גודלה 150 מ"ר, 5 חדרים והיא מוארת מטבעה ובעלת מראה פתוח ורחב.

משפחה בת 5 נפשות, זוג + 3 ילדים.

החזון: בני הזוג ביקשו דרך העיצוב לשלב בין הפרקטיקה לאסתטיקה ולתכנן דירה המותאמת לצרכיהם תוך ירידה לפרטים ושבתוצאה הסופית יתקבל מראה צבעוני, חם, מזמין ונוח מבלי שיגרע מחופש הפעולה של הילדים.

הדירה תוכננה כך שהחלק הציבורי מופרד כמעט באופן מלא מהחלק הפרטי מה שמאפשר אירוח חופשי מבלי לגרוע מפרטיות המשפחה.

פלטה הצבעים שנבחרה לחלל הציבורי מורכבת מאפור על כל גווניו, תכלת/ירקרק ונגיעות של צהוב.

למטבח נבחר גוון שמנתי והתלווה אליו לחיזוק הצהוב שיושם כפס מגנטי על קיר הדלפק.

בני הזוג משתמשים הרבה במטבח לארוחות המשפחה ולאפיית לחמים בעצמם.

בסלון נבחרה ספה רחבה המאפשרת מספר גדול של יושבים כשלצידיה שולחנות מודולריים שניתן להזיז ולהעביר בקלות בזמן האירוח.

פינת האוכל נבחרה בגודלה בהתאם למספר הנפשות אך בדגש על פתיחה מספקת בעת האירוח.

בחדר שינה הורים הרעיון היה לדמות חדר בבית מלון ולתת הרגשת אינטימיות וחום, על כן השימוש בצבעים רגועים ונעימים.

נעשה שימוש בחומרים טבעיים קיר המיטה נצבע בגוון חאקי והמיטה נתפרה מבד פשתן סינטטי.

השטיח הוא המקום היחידי שהוכנסו בו מגוון צבעים כדי להקפיץ את מראה החדר.

בחדרי הילדים הדגש היה לתת לילדים עצמם מקום לביטוי המראה של החדר ויחד איתם נבחרו צבעים שהם אוהבים ועושים להם כייף.

מעבר לכך שנתבקשתי לקחת בחשבון את מציאת מקומות האחסון וניצול מירבי של החדרים.

חדר הבנות היה אתגר תכנוני כדי לתת לכל אחת מהן את מקום השינה ומקום הלמידה וזאת מבלי להכניס מיטת קומותיים שלא היתה מקובלת ע"י ההורים.

חדר הבן תוכנן לפי הפעילויות שהוא מקיים בו. סולם, חבלי טיפוס ומזרן קפיצות המשמשים מעין ג'ימבורי אישי עבורו.

פרטי הסטיילינג והחפצים שהיו קיימים שולבו במקומות שונים בדירה ובמקומות שהיה צורך להבליט, נרכשו פריטים ע"מ לתת דגש לחלל.